Ль м Черёмуха
Лымъя розъяс г;г;р.
Мича, висьтавны он куж.
С;мын Енмыс т;д;,
кыдзи юньса войын ль;м
еджд;діс ли, дзормис;
к;дзд;д;м;н чужис мич:
лымй;н вевтть;м коръяс,
помт;м -дорт;м шома к;р,
посни-посни дзоридз -
бытть; т;лыс воис б;р,
бытть; кольччис пом;дз.
Гожся пужйын гуся кыв.
«Радейта ме тэн;», -
шуис корк; меным ныв
ль;м пу улас сэні.
03.03.2023. ТАФ.
Свидетельство о публикации №123051604231