Яр даим я
Агудзамач ахвар вуна,
Хабарсуз яр вакай кьуна,
Хъфиз жеч вун ялгъуз туна.
За низ гуда и шад хабар,
Авач бейни кьадай хабар,
Нихъ галаз за ийин икьрар,
Ярдиз лугьуз ширин гафар.
Варз йифен я, рагъ къан абур,
Яр даим я - рик1ин сабур,
И дуьньяда гьич квез такур
Малаик я са заз акур.
Гьатна руьгьда вилерин нур,
Я аллагь, ваз хьурай шукур,
И дуьнья ваъ,заз зи яр тур,
Зи чандиз бахт кьисмет авур.
15.05.2023й.
Свидетельство о публикации №123051505098