Q Код Х. Ганнибал RE

With all due respect you are not ready
Маори крист массы пехота кощеев
В черном доме гранитные храмы
Черные викинги в черных ладьях
Кровь сливают в новые ямы
Гранитные идолы кормят пьяных
Код XLV для возвращения
Амфоры греют вино на костях

Code X. Hannibal
With all due respect you are not ready
Maori peasant mass infantry Aida
In the black house the granite temples
Black Vikings in black ships
Blood flows into the new pits
Granite idols feed drunkards
Code XLV is used for returns
Amphorae heat wine on the bones


Code X. Hannibal
Avec tout le respect que vous n’;tes pas pr;t
Maori paysan masse infanterie A;da
Dans la maison noire les temples de granit
Les Vikings noirs dans les bateaux noirs
Le sang coule dans les nouvelles fosses
Les idoles de granit nourrissent les ivrognes
Code XLV pour le retour
Les amphores chauffent le vin sur les os


Рецензии