бты

бты р атыр
бтыр атын
Бырыянын бтырт
бтэр бтын
бтын бтырта
бта бтырд
биар биир дьон
Биирдэ биир
биирдыа
биир дьонун
биир ырааска
биир дада
биербэт этэ
биипэт этэ
биим этэ
битэ этэби
биэри этэ
бис этэбэт
биис этэбит
бисэт этэтэ
биэт этэта
биит этээта
билбэт эти
билис этэбис
билэ этэбин
биллэт этэлэ
билби этэлэй
билим этэмэ
биис этэмэт
биэс этээс
биэсэт этэс
бий эбит этэй
бивэ этэй биэ
былыы этэр
былык этэр
быылаан этэр
быт этэрбыт
бый этэрбын
бырын этэрбэн
бырыы этэбэ
бытыы этээ
бых этэх
быт этэк


Рецензии