Люди - веселки...

* * *
Є люди - веселки,
Утішити вміють:
Із  тими  поплачуть, із
цими - радіють.

Одним  щось підкажуть,
коли цього треба,
Чи  стануть  в  проломі  молитись  за тебе.

Прийдуть завжди  вчасно,
Мов ангели тії,
Дивуєшся лиш, що
з'явилась  надія!

Та  їх  не багато - дарунки 
це  Божі.
Такою "веселкою" й  ти  стати  можеш.

Хай  Царство  Ісуса  яскраво засяє,
Він  кожну "веселку" благословляє .
* * *

Людмила К.-В.
10.5.23.
(Фото Нет)


Рецензии