Ростили д тей не для в йни
Душа кровлю обливається за що?
Царство небесне тобі дівчина.
Колись ти могла народити сина...
Та в Україну нелюди прийшли.
З собою горе людям принесли.
Від сусіда такого не чекали.
Разом з ними пісні співали.
В Велику Вітчизняну Війну
Союз разом захищали...
Що зробилося з людьми?
Стали нелюдами ви...
Дітей, жінок ґвалтують,
полоненим голови відрізають ...
В полоні не годують, не лікують,
Додому не пускають...
Російський мир кати пропонують.
Ні дітей не поважний вік не поважають!
З зав'язаними в потилицю стріляють...
Ракетами все випалюють...
Запікає в жилах така лють!
Російський карлик зійшов з ума.
Орками править сатана.
Якби всі сльози матерів зібрати.
Можна б було нові моря країнам роздати!
Господи поглянь на Україну!
Навіщо вбили юну дівчину?
Горіти вам в пеклі іуди прокляті!!
Міста і села відвоюємо...
Кацапів виженем з Дніпра!
І затанцюєм в день перемоги гопака.
В пам'яті залишаться живі...
Ті, що загинули під час війни!
Амінь!
Олена.Українка.(екстр...)
Свидетельство о публикации №123051005498