Генiй мiсця

Слідуй за серцебиттям.
Воно приведе на шляхи,
Де з криголаму життя
Виростають рядки.

Тут були ми
І відлуння наших
Забутих пісень,
Закарбованих вражень.

Наші слова виростають
За межі душі.

Весь виднокіл
Розбитий на фази - вірші,
І тишею скуті місця,
Мов цезура у тексті,
Малюють майбутнього стяг

До епічного квесту.
І  місце, і геній його -
Наче сни лепреконів,
Польоти закоханих нот,
Нескінченне безсоння.


Рецензии