Чи маю простити

Як то мені любити
Тих, хто прийшов мене вбити
То це як мені шанувати
Тих, хто обрав це ігнорувати

Чи ж я маю простити
Тих, хто іде мене вбити
Та ж бо ніць того шанувати
Хто потомі це йде святкувати

6-04-2014


Рецензии