Серпень Чьотирнадцятого

Літо, квіти, розпач, віра. Ліра:

На Донбасі сльози
Та в країні свято
Малишей як вбито
В кольорах малята

Це 2.0 Терезин?
Чи то всім насниться
З жаху Телергофа
Скалиться річниця

Бережи нас Боже
Відпусти їм гріх
Відтепер всеціло
У руках твоїх

Справедливість вища
За щур помсти "Діти!"
Дай нам сили Боже
І можливість Жити

Як то зараз "мовчки"
Б'ють ракети в нас
Цілий світ най взнає
Про стальний Донбас

Не даси це Боже
Кривді зраді бути
На весь всесвіт речі
"Тамо - то не люди"

Пролунали й будуть
Всі давати звіт
Хто порушив зараз
Твій старий завіт:

Ти люби сусіда як
Себе ти любиш
Що кому бажаєш
Сам із тим і будеш

Як зі зламків тіло
Маєм витягати -
Будуть пред Тобою
Ті й відповідати,

І як кров пролилась
діточок Донбасу,
Що пішли по ранці
До шкільного класу

Ти вже знаєш Боже
Що тепер робити -
Цілий світ вжахнеться
З криком засудити

А як виправдають
Смерті безневинні
Покажи їм Боже -
Закликаєм нині

Дав ти знак і віру
Що то прийде час -
Цілий світ побачить
Як страждав Донбас

Цілий світ то встане
Зупинити тих, хто з
Дітей країни
Робить ворогів.

З миром на Донбасі
Бог, і буде так
Всім хто проти миру
Твій міцний кулак.


(серпень 2014)


Рецензии