У расии сил не засталОся
Песня
У расіі сіл не засталося -
Згарэў апошні экіпаж!
Калісьці крута пачалося,
Але ж ўсё пайшло не так!
Калісьці крута пачалося,
Але ж ўсё пайшло не так!
Усіх па пакетах расфасуюць
Для мілых жонак, старых мам,
І можа ў цынку замуруюць -
Не кінуць цела недзе там!
І можа ў цынку замуруюць -
Не кінуць цела недзе там!
А вам казалі - пайшлі на х й!
Пакуль ёсць сілы адпаўзці,
Але вы рабскія сабакі
І вам ад смерці не ўцячы!
Але вы рабскія сабакі
Івам ад смерці не ўцячы!
Свидетельство о публикации №123051003452