Ти далеко

Ну і що,
що ми так далеко
що любиш накручувати весь механізм ,
що не вмієш справлятися з почуттями довіри
 що не спиш  до ранку ночей
що Тік ток затягує в тунелі  мрій та бажань
Ну і нехай,
що сумніваєшся часто в мені
чекаєш схвалення від випадкових людей,
а я скажу: бути з тобою – щастя,
ти постарайся повірити мені.
і нехай буде тяжко
ти часто сердишся на себе ,
журишся, що в  голові бардак.
я тобою захоплююсь, пишаюся.
нізащо, просто так.
знаю, складно пробратися крізь  сотні  кроків гаїв
думок, що бувають не гірші отрути,
але ти просто пам’ятай
якщо тобі потрібна буде допомога,
я буду поруч.
я буду поруч
На завжди..


Рецензии