NIKE

Закінчилась війна.
Лише ці спогади про неї.
Листи, що залишила тут вона.
І Заповіт від неї.
Та чи прочитає хтось його?
Чи зрозуміє?
Чекала тут вона кого?
У вірі та надії.
Чи все закінчиться лише салютом?
Та розмовами підвипивших солдат?
Чи пам,ятати будем?
Тих, хто за нас пішов у воєнкомат.
Віддав життя, душу і кров.
Захищаючи Любов.
Чи будемо їм вдячні?
Чи лише думатимо про їжу смачну?
Господь усім дає нам вибір.
Бути живим або загиблим.
А переможець лише той,
Хто завжди поруч із тобой...


Рецензии