No rack can torture me. Emily Dickinson

Мне пытки вовсе не страшны,
Моя душа свободна,
За смертной плотью, стоны не слышны,
Внутри все крепче валуна.




No rack can torture me,
My soul’s at liberty.
Behind this mortal bone
There knits a bolder one.



Из Сборника The complete poems of Emily Dickinson
Бостон, 1924 год


Рецензии