дареному коню a gift horse

Во рту дареного коня
Полно сюрпризов для меня
Мечтаю, чтоб его оскал
Меня не разочаровал!

***

Gift horse’s mouth hides inside
Surprises of so many kinds
That when it opens in a while
I sure hope to like that smile!


Рецензии