A fine line
A fine line averts strife.
A fine line holds a nerve.
A fine line you serve.
A fine line becomes a style.
A fine line goes a mile.
A fine line never forgets.
A fine line holds your bets.
A fine line achieves tops.
A fine line prevents flops.
A fine line helps for a while.
A fine line gives you a smile.
Whatever you say
You may dismay,
But look for a sign
In the fine line.
Kirill Turbanov
06.05.2023
Свидетельство о публикации №123050803818