До тата

Цим здивована родина,
Народився і хлопчина.
Одна дівчинка у тата,
Та нарешті іде свято.
Двоє гарні диво діти,
Радують неначе квіти.
Хоч і татової  вроди,
Та  не рідної породи.
Довго батько сумував,
Рідних діточок шукав.
Коли згодом зрозумів,
Що своїх не  зацінив.


Рецензии