Аист - Лелека

Лэтіла лэлэка, лэтіла з далэка,
Тай сіла в нашiм селі відпочить на криші,
Звела там гнiздэчко, знэсла в нiм яєчка,
Тай стала діток ростить.
Дітки маленькі до їжi раднькi невспіває
Лэлэка  з болота лягушек носить
та раптом восэни наступили,
Лэлэки у вирій знялись за ними i
Люды з сэла потяглись,
І стало сэло в нас пустэньке,
І в хатках остались люди старэнькі,
Ні їсти, ні спати і дров нiдэ врубати,
А в Києві Пани кричать i кричать – на Захід, на Захід ідем,
Ми щастья i радiсті для всіх там найдем.
І радiсті, i щастья знайшли
Яценюк, Порошенко, та Лйоня Кравчук,
А нам всім достався один чупа-чуп
Цукэрку сосiть i бильш нічого не просiть.

2014 г.


Рецензии