Рiдна нэнька

Рiдна нэнька Україна,
Що ж ти наробила,
Да заду Бэндэры
Сэбэ причипила.
Причипила тай нэ знаєшь
Як вiд неї вiдстати
Треба думати мозгою
Як Майдан збирати
Щирi люди українцi
Кайдани порвiть
I бэндэрскую кровью
Землю покропiть
Щоб лани широкополi
Берега та кручi
Зацвiли червоним маком
Як грозовi тучi.

Май, 2014


Рецензии