Young lovers. Summer

Magnolia bushes yawn under the moonlight
Sea breeze spreads waves of bewitching sweet scent.
Young lovers escape from their parents tonight,
Love knows no rules, defies everything decent.

Late night squeezing and kisses on a cold park bench,
Sweet stolen moments of whimsical whispers...
Angels look down, saluting another love-match.
Summer night’s getting increasingly crisper …


Рецензии