Ростишка

З новим подихом душі,
Здатен дух змінити вид.
Ясним поглядом  Русі,
Він малює  краєвид .

Полюбити, захистити,
Всі творіння на землі.
Дати змогу разом жити,
Тут як мудрі вчителі.

Щоб родити, не ламати,
Дивовижні ці зв‘зки.
Разом сердцем танцювати,
Та зростати залюбки.


Рецензии