Загадка 12

* *** *
 Вусатий,  листатий  заплів  огорожу,
Чіпляється  вусами, де  тільки  може.

  Господар  весною  його  підрізає,
Та  швидко  лоза  в  нього знов  відростає.

На  вишню  поліз,  до  сусіда  на  тин,
Вже  хоче  вусами  дістати  жасмин.

Він  грона  солодкі,  смачні  наливає
І  нас  восени  щедро  всіх  пригощає.

    * * *
Людмила  К. - В.       
Кн. " В країні загадок"
2023   
( Фото Нет)


Рецензии