Загадка 11

* * *
Маленькі  хатинки  так  міцно  зчепили.
Ланцюг  дуже  довгий  з  хатинок  зробили.

Вони  всі  залізні, сидять
 у  них люди.
Біжить  той  ланцюг  по  двох  лініях  всюди.
* * *

Людмила К.- В.
Кн. "В країні загадок"
2023
( Фото Нет)


Рецензии