Загадка 9

* * *
Швидкість він маленьку має,
І  ледь - ледь собі
 повзе.

Все одну роботу
знає -
Хатку на собі'везе.
                І коли б дощик
почався  -
Хутко б в неї заховався.

                Дуже зручно: чи  гуляєш,
 Чи буваєш десь
 в  гостях,

То назад не поспішаєш -
Над тобою завжди
 дах!
* * *

Людмила К. - В.
Кн." В країні загадок"
2923
( Фото Нет)


Рецензии