А хто вам сказав, що дiвчатам не хочеться пива?
Дівчатам теж хочеться пива. Так, пива. І танців.
І щоб, як закінчаться пиво і танці, хтось вранці
Був добрим і лагідним, а не липким і брехливим.
А хто вам сказав, що дівчата не вип'ють горілки?
Дівчата теж іноді хочуть напою міцного.
Нічого, що після міцного не слухають ноги,
Зате дуже просто почути омріяне "Гірко!".
А хто вам сказав, що дівчата не хочуть любові?
Дівчата так хочуть любові, як хлопцям не снилось.
З горілкою, з пивом, на танцях розшукують милість
І люблять себе за веселість і чорнії брови.
А хто вам сказав, що дівчата... А ви їх питали?
Чи просто повели на танці, де келих і кава?
А потім уранці цинічним "йди ж геть, будь ласкава",
Розкраєте ту, що із вами всю ніч танцювала?..
Свидетельство о публикации №123050101299