Dystopia

1984 погляди цих
"Цифрових очей"
Фіксували кожну мою посмішку,
Кожен прояв радості
Або замріяності.
Зростаючи з темряви,
Заглиблюючись у несвідоме,
На 80 діб вони досліджують наш внутрішній світ
У подорожі мікровиразів,
Аби 20 000 підрахованих науковцями щодобових думок
Склалися в портрет
Колективного Доріана Грея.
І хай нам щастить 777 разів,
Аби ми ще 10 000 разів
Помітили, що нас помічають.


Рецензии