Чому ми?

Чому ми
Прагнемо недосяжних висот?

Чому ми
Так вправно
Читаємо між рядків?

Чому одним -
Пристрасті молитвослов,
А іншим - ницість грубезних слів?

Чому бачимо небо
У грішних очах,
За поглядом матеріаліста -
Науки іскри?

Чому ми так швидко
Судимо й невірно,

Чому наша темрява
Приваблива неймовірно?


Рецензии