Сяйво - посвята книжковiй крамницi

Спробуй ще раз,
Ледь помітно
Торкаючись сторінок,
Відчути весняність вітру,
Безпомилковий його урок.
Коли досконале, та все ж
Абстрактне сяйво
Зростає до неба,
Коли залишає сліди
Метеорів легким торканням,
Важливішими від води

Стануть знання.

Не рухайся навмання,
Тільки вперед,
У глибини змістів,
Туди,
Де кристали фактів ростуть
Із гіпотез молекул,
Туди, де
Чарівні долоні
Всесвіту
Гріють твої думки.

Від щастя відстань -
Лиш дотик руки,
Елегантний та ненавмисний.

Спалахнули натхнення іскри?

В цій красі себе віднайди.


Рецензии