Приходить ця Панi - дорослою чи молодою
До кожного пана, який рандеву заслужив,
Залежно від того, як пан до візиту прожив
Відтинок життя – чи життям пан візиту достоїн.
А потім залежать від пана подальші стосунки.
І той, хто відвертий, хто душу вкладає в слова,
Той створить для щастя і радості справжні дива,
Той справді любов'ю прикрасить життя візерунки.
Щасливі і добрі слова кличуть душі у вирій.
Лиш Пані примхливій дано обирать серед нас...
Вона й обирає – не з зовнішніх рис і прикрас,
Бо пані Поезія любить відвертих і щирих...
Свидетельство о публикации №123043005160