Два янголи завжди в моiй душi. Третiй
Живу я з ними. І про них я мрію.
І обидвом одне ім'я – надія.
Їм обидвом присвячую вірші.
Надія-ранок. І надія-вірш.
Прокинутись – і душу в світ відкрити.
Прокинутись уранці – й вірш створити.
Життя без них – мов ламаний той гріш.
Злітаєм разом – янголи і я.
Мить янгольська – вірш, створений світанком.
Я – третім янголом – із віршем та із ранком.
Вірш ранішній – і є душа моя.
Свидетельство о публикации №123043003360
Спасибо!
Инна Гаврилова 05.05.2023 23:55 Заявить о нарушении