Утра

Даруй ми Господи:
Силу в спокойствии,
Веру за правило,
Гнев на заклание.

Мысли ретивые,
Думы бесплодные:
Прочь окоянные,
Кышь мимолётные.

Духом Единым
Добрым и праведным.
Веди по любви!
За надеждой и здравием.


Рецензии