коханому

Я сила твоя та спокій
Ти мудрість моя та любов
Я кожну свою молитву
Тобі посилаю знов

Я кожну свою годину
Чекаю твого дзвінка
І в небі моєму синєм
Гаряча тане сльоза

Ти мій найнижніший світанок
Моя нездоланна біль
До тебе спрямовані думки
Мій Боже його захисти

Холодні та темні ночі
Зігрію для тебе завжди
Мій янгол розправить  крила
На захист твоєї душі


Рецензии