Назавжди
птахом білим в небі пурхни
я прошу про хороше ти мрій
не залишиться більше брехні
нам з тобою біда не біда
і теплом переповнені дні
водоспадів любові вода
у зірках ми з тобою вогні
якщо зможеш ти душу зігрій
і залиш в ній будь ласка свій слід
в серці полум'ям як чародій
розтопи назавжди сірий лід
14.11.2021
Свидетельство о публикации №123042901871