Квасоля та Квасолятко

* ** *
                Маленьке  телятко  привела   корова.
Вона  вся  ряба -  тому  зветься  Квасоля.

На  маму - корову  так  схоже  телятко,
І  діти  назвали  його  Квасолятко.
* ** *

Людмила К. - В.
Кн." Веселий метелик".
( Фото Нет)
2023


Рецензии