Загадка 8

* * *
На  полі  цих  сонечок  дуже  багато ,
В  букети  й  віночки  їх  любимо  рвати,

Лиш  промінці  у  них 
не  золотенькі,
А  білосніжні,  пахнуть  терпкенько.
    ***

Людмила  К. - В.
( Фото Нет)
Кн." В країні загадок".
2023


Рецензии