Загадка 7

* ** *
Синонімів  в  нього  є  дуже  багато:
І  лагідний,  дужий, і  навіть  крилатий.

Він  дмухає,  рве, завиває  та  віє,
Зі  снігом  приходить, з  дощем,  суховієм,

Здіймає  він  хвилі,  і  їх  розганяє,
Гойдає  гіллям,  і  дерева  ламає.

Все  легко  руйнує  і  може  підняти,
Нікому  не  вдасться  його  наздогнати.

І  велетні - хмари  по  небу  все  носить,
А  сам  допомоги  ні  в  кого  не  просить.

Та  як  розлютися  -  всім   дуже  погано!
Лиш  тільки   Творцеві  буває   слухняним!
***

Людмила К. - В.
( Фото Нет)
Кн. " В країні загадок"
2023


Рецензии