К апрелю - за помощью

   Н.Бидненко
Йшов тринадцятий день… І затяте мовчання.
Чи ефір захолов і застиг, мов бетон.
Та невже той дзвінок обізвався востаннє,
Чи на мене образився мій телефон…
А ще скільки є слів, що не сказані досі,
Що надії дарують і долі вершать…
В ніжнім квітні чомусь угніздилася осінь
І в тумані холоднім завмерла душа.
Чуєш, квітню, ти юний і сильний, ти зможеш…
Щедрі соки землі допоможуть тобі.
Ці осінні печалі ти все ж переможеш
І не буде вже місця вселенській журбі!
***
Шёл тринадцатый день...Затяжное молчание.
Иль эфир охладел и замёрз, как бетон.
Неужели тот звонок оборвался последний,
Или на меня обиделся мой телефон...
А сколько есть слов не досказанных после,
Что надежды нам дарят , судьбу нам вершат...
В нежном апреле поселилась осень
И в тумане холодном умирает душа.
Слышь, апрель, ты юный и сильный, ты сможешь...
Щедрые соки земли помогут тебе.
Эти осенние печали ты всё-таки победишь
И не будет уже места вселенской печали.


Рецензии