Любов немов птах

ти сумуєш як осінь
твої очі німі
думки вітрами зносить
до порогу зими
потопає основа
почуттів у воді
ми прощаємось знову
може і назавжди
я побачив у снах
як проходить наш час
і любов немов птах
вмить покинула нас

16.12.2021


Рецензии