Океан
ділять нас міста і дороги
ми не разом я тут а ти там
допоможуть небесні нам боги
ти пробач що я був не собою
що було незабаром розтане
я хочу бути завжди з тобою
і любов хай між нами повстане
я прошу швидше ти засинай
і нехай лютий грубий та сніжний
ти очима промовиш прощай
та сховаєш у снах погляд ніжний
04.02.2022
Свидетельство о публикации №123042600988