Пусть процветает любимая Украина

      ХАЙ  ЛЮБА ЦВІТЕ УКРАЇНА

У садочку, біля ставу,
Біленька виросла хатина.
Під віконцем, під віконцем
Зацвіла червона калина.

Під віконцем, під віконцем,
Зацвіла червона калина.

А в світлиці, у світлиці
Дівчата пісні вже співають
Молоденькому подружжі
Добра й щастя бажають.

Молоденькому подружжі
Добра й щастя бажають.

Хай пісня лунає
Весела, весела.
Хай буде багата ваша оселя,
Хай дітки гуляють
В подвір'ї зеленім,
Хай квіти не в'януть
В саду яблуневім.

Хай люба цвіте Україна,
Лиха не знає, буде єдина.
Хай світ її поважає,
Щасливої долі, добра їй бажає.

Хай світ її поважає,
Щасливої долі, добра їй бажає.

У садочку, біля ставу,
Біленька виросла хатина.
В тій хатині, в тій хатині
Новосілля справляють,
А в садочку, у садочку
Солов'ї гарно теж співають.

А в садочку, у садочку
Солов'ї гарно теж співають.
Молоденькому подружжі
До ста років жить бажають.
Молоденькому подружжі
До ста років жить бажають.
18.06.2018 - 26.04.2023.


Рецензии