Славословие Пресвятой Троице

Слава Тебе, Боже наш,
Троице Пресвятая,
Тебе вечная слава!

Слава Тебе, Отче наш,
Всемогущий, Всесильный,
Вездесущий Творец!

Слава Тебе, Сыне Божий,
Иисусе Христе!

Слава Тебе, Святый Душе,
просвящающий нас!

Всегда, ныне и присно,
и в безконечные веки веков
Слава Тебе!


Рецензии