Совершенство

*  *  *

Трудно достичь совершенства.
Слово лукавым заглядом.
Мне проще думать в вершенство,
Где просто снег и наряды.

Холод, пурга, всё такое
Движутся на человека.
Он распрямляет сознанье в иное
Несовершенство от глаза до века.

---

It's hard to achieve perfection.
The word is a sly glance.
It's easier for me to think in perfection,
Where it's just snow and clothes.

Cold, blizzard, all that
Move towards the person.
It straightens consciousness into another
Imperfection from eye to eyelid.

_______________________

25/04/2023


Рецензии