Мубаракрай Алимирзедиз

    50 йисан юбилей
Четинвилиз гана дурум,
Экъеч1на вун шегьре рекьел,
Зегьметдикни кутуна рум,
Бахт, гележег хьана рик1ел.

Гъвеч1и-ч1ехи, мукьва-кьили
Гьуьрметдалди кьабул ийиз,
Адетарни хуьзва милли,
Хайи ватан к1анда рик1из.

Са кьил шегьер,са кьил хуьре,
Дуьз тербия гузва к1вале,
К1анарзава чи пад Гуьне,
Шад гуьгьуьлар аваз рик1е.

Уьмуьр физва вац1 хьиз гурлу.
Ви къайгъуяр жезва къалин.
Гележег ви хьурай нурлу,
Дестек я вун хайи к1валин.

Са пай хьанва ви виш йисан,
Мубаракрай ваз юбилей!
Ви хизан я ваз лап масан,
Гьич гуз тахьуй ичкидиз рей!
Сегодня будем пить,давай налей,
За тебя и за всех друзей.
Водка делает людей добрей,
И пусть свадьбы будут скорей,
Наших милых детей.


Рецензии