Щасливий той...

* * *
Ми  ждем  весну,
радіємо  теплу.
Природа  оживає
 і квітує-

Господь  для нас
створив  всю  цю  красу,
Яка  так 
неповторністю чарує!

Але  найбільший  дар
нам  від  Отця -
Його  Любов, яка
явилась  в  Сині,-

Наповлює  собою
 всі серця
І  ще  до  Себе кличе
 вона   нині.

Щасливий  той,  Ісус 
у  кого  є -
Він  має  все, і
більшого не  треба!

Бог  прощення  гріхів
тобі  дає,
І Сам  тебе
веде у  вічне
 Небо!
* * *

Людмила К.- В.
23.4.23.
(Фото Нет)


Рецензии