тримай мене!

Тримай мене …без тебе я ніяк!
Ти мій маяк моє останнє диво
І якщо навіть буде злива
Ти надімною підіймешь крила!
Тримай мене на серці та дущі
Коли вже сили майже на межі

Молитвою тримай єдиной
Моя незламна ненька Україна!
Тримай мене, коли немає сил
Коли душа знекровлена до болю
Коли в полоні залишила доля
Не дай засмученим мені піти!


Рецензии