Я просто його любила
Любила тоді... А тепер
Любов уже склала крила,
І спів у душі завмер.
А ви так любили – просто?
Без зайвих думок і слів?
Коли кожну мить підносить
До неба пташиний спів?..
Любов – непокірним птахом –
Злітала, та зникла вмить...
А серце не буде плакать,
Бо справжня любов – не болить...
Свидетельство о публикации №123042206032