Метелик

Сів метелик,
На мою долонь.
Я залишив вєлік,
І сфотографував його.
Свою таємницю він відкрив мені.
Копію його найшов я у крамниці.
Але історія його нікому не цікава.
Тому я просто у кав,ярні випив кави...


Рецензии