Жизнь

Сладкое детство.
Вкусная младость.
Горьким наследством
Является старость.

Зрелость нейтральна -
Время творений.
Жизнь тривиальна
Без озарений.

Светом небесным
Полнятся годы.
В поле чудесном
Новые всходы...

7.08.2021


Рецензии