По пятам, по следам

-- И я на каблучках)

Эх, чё бы нам сегодня замутить?
-- Давай может отмутим, отмотаем.
Тогда с самого низу, хочу разводить.
-- А я свести хочу.
Посмотрим, помечтаем.

Что у тебя под самыми ногами?
-- Не поняла, не въехала пока.
Можно пощупать, стукнуть, --
Между нами...
Вполне материально, ну?

-- Нога

Стоит моя на твёрдом материале,
Земля наверно, пол, а мож трава,
А может быть позиция...в реале?
Ну в жизни типа.
Да?
Нет?
Я ж жива.

Да вижу, отматывать придётся долго,
С самого низу в кокон оплели, --
До темечка.
-- Да ну, а чья же то, прости, наука,
Смогла удумать это и внести?

Лже-силы, лже-наука, лже-правленье,
Лже-левые, лже-правые, лже-царь.
Яд подмешали в кровь для отравленья
Исконного...
-- Ого себе, как много их.

Бунтарь,
По их кривому...хм, в криве разуменью,
Чтоб кровь свою отверг и стал как л...же.
Ну как они короче, был чтоб, --
Вдохновенью
Черпал не в том, да и не тем.
Понятно?

Вже,
Розумiю, що в ме...режi ме...елi...
Рубали голови, так бачиться менi,
I лампочки з дiодами вкрутили
За мiсце них, iдiод щоб був в сети.

Горiло, щоб яскраво на кардонi,
Мiж свiтами кольорiв, -- вiзавi
Iскрою чiтко, у лiтньому фасонi.
Як паночка я знаю це, -- у кровi.

Мы ж Соцкi то по батюшцi, -- усi рiднi.
Кий родич нам с отцовской сторони.
З бать...кiвского ми боку...усереднили
Бачення з соски самоi, -- висоти

Ми хочемо досягти выше ели,
Горiти зiрочкою мрi€мо вiд душi.
Пiдняти розумiння з дна...здiйснило
Щоб як у дiсней лэндi, -- гарнi всi.

Сiм гномiв, бiлоснiжка, Чiп i Дэйл,
Идеi з нарождення подають.
I трiумфальна арка...чека€ у Парижi,
Усi надii захiд пода€.

Вуса як Астерiкса, -- сила думки
Додому до батька веде всiх дном.
По Посейдоньскому коротше, --
Тризуб в Кие...
Вещае мову нагору як гром.

Нашi брати...Грiм, -- казки нам спiвають,
Червона рибка принц тепер, -- Камбал.
Дружина стала татом, -- мрi€ стати
Богом над всеми, -- усе ей в бокал

З горою пiдливають вина, -- рiчки
Течуть (вусiв нема€) прямо в рот.
Чудова казка просто, -- витримали
Чином таким ми з гiркой цiлий год.

Душа наша знайшла пiдкову, щастям
Наповнен до краiiв наш рiг долi...
Пiд Киевом пiднявшися пристрастю
Манила солодкiстю, дивом йшли

Закручення по гiлцi змiйкой, плавно
По нiжцi вгору...повiльно, ТА) легко
Чобiт минула змiя, згадавши що
главное...
Головне то не череп, -- лобное чоло...

Вiк -- возраст, а коханню усi покiрнi,
Iсторii складають на зворот,
И гори висуваються, -- покорны
Движению веков впредь, -- вiдворот.


.......

Продолжение следует.
Вiдворот -- дело не простое.
Кстати, со светлой пятницей.
Псс...
Кааб...лучки не чёрный квадрат, полумесяц сверху, -- под вид сосуда.
Чёрный камень то...яйцо, на Каабе.
Ну а по украински, каблучки -- кольца обручальные.
До скорого.


Рецензии