Ураза Байраме

Ураза Байрам изге мобарак байрам
Анын магънасе - эхлакый камиллек,
Ат -Тахара мобарак булсын hаркемга
Ахырда кэт - кичерy, шафкатьлелек

Берлэштера безне Яна Ислам Дине
Яна тагълимат булган Мухаммедтан,
Рамазанда гыйбадет кылу - изге эш,
Чонки шул ук айда булды ачылыш

Муселман доньясы- Аллага инану,
Иман аша килэ анар ышаныч,
Ураза ниятлэy узе ярты иман,
Ураза Байрам - ин якты таяныч


Рецензии