Дуьнья
Садан вилел дат1ана нагъв,
Садан винел гъамарин дагъ.
Садан кьилел хъуьрезва рагъ,
Садан кьилел элкъвезва ч1агъ.
Садаз дуьнья пар я ялдай,
Садаз дуьнья хвар я гьалдай.
Садан уьмуьр виртни гъери,
Садан винел яргъан куьруь.
Садан гардан вик1иник ква,
Садан пси ракъиник ква.
Сада чан гуз хуьзва Ватан,
Сад катзава хуьз вичин чан.
Садаз дуьнья я наршараб,
Садан ада канва к1араб.
Садаз мич1и сур я дуьнья,
Садаз к1елен ч1ур я дуьнья.
Рахуникай авач файда,
Гьахъвал хьанач и дуьньяда !
Свидетельство о публикации №123041706925